Arjan, De Winterschilder®
voor binnen en buiten

De Winterschilder® voor binnen en buiten

Je huis in de winter binnen of buiten laten schilderen? Dat kan met de Winterschilder®. Arjan is de binnen- of buitenschilder die u zoekt, maar hij is ook de man voor  het verwijderen en restaureren van houtrot. 

Schilderwerk kan heel goed in de winter

Waarom wachten tot het voorjaar als je ook in de winter je huis kan laten opknappen? Met al dat thuiswerken kunnen de muren wel een nieuwe kleur verf gebruiken. Of een mooi strak behang. Met onze zachte winters kan je gelijk de houten gevel of je kozijnen laten doen. En zelf doen levert niet die kwaliteit die jij wilt.

Maak gelijk een afspraak met de Arjan de Winterschilder zodat je nog deze winter van het resultaat kan genieten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

WONING EN GEBOUW ONDERHOUD
Wij werken Corona proof.

  U bent een:

  Ik heb een bedrijf

  Ik heb een VVE
  Ik ben een natuurlijk persoon (particulier)


  Offerte


  * MAC gebruikers Apple toets ingedrukt houden WIN gebruikers CTRL toets ingedrukt houden.  Ben je een VvE of woningcorporatie?

  Kijk dan eens ik je het hele jaar door kan helpen met onderhoud. Lees hier meer informatie.

  Slechts 9% btw op schilderwerk

  Wist je dat je voor het schilderwerk aan je woning slechts 9% btw betaalt en geen 21%? Dan moet je huis wel ouder zijn dan twee jaar. Het lage btw-tarief geldt voor de arbeidsuren, de materialen voor het voorbereiden (schoonmaken en ontvetten van de ondergrond), de voorbehandeling zoals grondverf en voorstrijk en het schilderwerk binnen én buiten. Meer lezen …

  geen zorgen om corona?
  wij helpen u de winter door!

  Hoewel Nederland vanaf 15-12 in lockdown is, kan de Winterschilder dankzij het protocol coronaproof doorwerken. Kijk hier voor meer informatie.

  geen winterschilderbeurt nodig?
  arjan doet nog meer.

  Woning en gebouw onderhoud

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse fringilla fringilla.

  Klein onderhoud
  aan de woning

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse fringilla fringilla.

  Houtrot verwijderen aan uw woning

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse fringilla fringilla.

  "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris interdum velit vitae nulla molestie eu commodo nulla dapib us. Donec id sollicitudin urna. Integer at dui ac leo fermentum varius eleifend ut."
  Jane Hunt