Ga naar de inhoud

Schilderwerk kan heel goed in de winter

Arjan, De Winterschilder®
voor binnen en buiten

De Winterschilder® voor binnen en buiten

Je huis in de winter binnen of buiten laten schilderen? Dat kan met de Winterschilder®. Arjan is de binnen- of buitenschilder die u zoekt, maar hij is ook de man voor  het verwijderen en restaureren van houtrot. 

Schilderwerk kan heel goed in de winter

Waarom wachten tot het voorjaar als je ook in de winter je huis kan laten opknappen? Met al dat thuiswerken kunnen de muren wel een nieuwe kleur verf gebruiken. Of een mooi strak behang. Met onze zachte winters kan je gelijk de houten gevel of je kozijnen laten doen. En zelf doen levert niet die kwaliteit die jij wilt.

Maak gelijk een afspraak met de Arjan de Winterschilder zodat je nog deze winter van het resultaat kan genieten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

WONING EN GEBOUW ONDERHOUD

Ben je een VvE of woningcorporatie?

Kijk dan eens ik je het hele jaar door kan helpen met onderhoud. Lees hier meer informatie.Bekijk hier wat ik voor je VVE kan betekenen.

Slechts 9% btw op schilderwerk

Wist je dat je voor het schilderwerk aan je woning slechts 9% btw betaalt en geen 21%? Dan moet je huis wel ouder zijn dan twee jaar. Het lage btw-tarief geldt voor de arbeidsuren, de materialen voor het voorbereiden (schoonmaken en ontvetten van de ondergrond), de voorbehandeling zoals grondverf en voorstrijk en het schilderwerk binnen én buiten. Meer lezen …

geen zorgen om corona?
wij helpen u de winter door!

Hoewel Nederland vanaf 15-12 in lockdown is, kan de Winterschilder dankzij het protocol coronaproof doorwerken. Kijk hier voor meer informatie.

geen winterschilderbeurt nodig? arjan doet nog meer.

zoals bijvoorbeeld houtrot verwijderen en weer opknappen

houtrot en schimmels aan uw houtwerk

houtrot en schimmels verdwijnen als sneeuw voor de zon

Wij werken Corona proof.

  U bent een:

  Ik heb een bedrijf

  Ik heb een VVE  Ik ben een natuurlijk persoon (particulier)

  Offerte


  * MAC gebruikers Apple toets ingedrukt houden WIN gebruikers CTRL toets ingedrukt houden.