Ga naar de inhoud

Over de schilder

De maestro aan het werk

Schilderwerk met karakter aan het werk

SCHILDERWERKEN ARJAN RATSMA

EEN PROFESSIONEEL EN BETROUWBAAR SCHILDERSBEDRIJF IN ZOETERMEER

Welkom op de website van Schilderwerken Arjan Ratsma. Als schildersbedrijf in Zoetermeer kan ik, Arjan Ratsma, met meer dan 25 jaar ervaring achter de rug elke schilderklus precies, snel en netjes klaren. Elke particulier, VVE, bedrijf of organisatie kan aankloppen voor groot of klein schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Met mijn werkzaamheden als zelfstandige geniet u van een flexibele instelling en een persoonlijke aanpak. Uw pand krijgt de aandacht die het verdient en u bent geen nummertje. Schilderwerken Arjan Ratsma staat voor heldere communicatie, zonder verrassingen achteraf. Met een achtergrond in het bedrijfsleven worden offertes duidelijk gecalculeerd en hebt u de optie om te kiezen voor meerjarenplanningen. Hiermee ziet uw pand er, tegen een extra voordelige prijs, altijd netjes uit.

Als schildersbedrijf in Zoetermeer voer ik alle schilderwerkzaamheden en reparaties aan houtrot uit in de regio, inclusief Den Haag en Rotterdam. Mocht tijdens de werkzaamheden blijken dat er meer onderhoud nodig is, dan kunt u profiteren van mijn uitstekende connecties en verwijs ik u graag door.

Wilt u meer weten wat mijn schildersbedrijf in Zoetermeer voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie. Houd ook de Facebook-pagina in de gaten!

 

Wij werken coronaproof

Hoewel Nederland vanaf 15-12 in lockdown is, kan de Winterschilder dankzij het protocol coronaproof doorwerken. Meer informatie.

 

schilderswerken arjan ratsma neemt ook op tijd een break.

Het is goed uitrusten na een schilderklus